Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк не хоче зайвий тиждень "позоритися на екранах"

Понеділок, 2 червня 2008, 17:30

Спікер Арсеній Яценюк заявляє, що подовження роботи Верховної Ради у пленарному режимі можливе лише за умови позитивного висновку регламентного комітету і наповнення порядку денного реформістськими законопроектами.

"Порядок денний в принципі сформований. Основне запитання – як працюємо. Якщо знову виникнуть політичні питання і буде бажання тих чи інших політичних сил блокувати парламент, то я тоді не бачу необхідності продовжувати його роботу ще на один тиждень", - сказав Яценюк після погоджувальної ради у понеділок.

"Ще один тиждень, вибачте, позоритися на екранах телебачення, - ні", - додав він.

Тому, за словами Яценюка, на погоджувальній раді було вирішено, що додатковий пленарний тиждень розгляне регламентний комітет, "і цей тиждень має бути наповнений виключно реформістськими законопроектами, яких, на жаль, у парламенті практично немає".

"На пальцях перерахувати законопроекти, які дійсно носять змістовний і соціально-виважений економічно-збалансований характер", - сказав Яценюк.

Як відомо, на погоджувальній раді депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко запропонував провести додаткове пленарне засідання парламенту між 20 червня і 8 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування