Семенюк порадила Тимошенко займатися своїми справами

Понеділок, 2 червня 2008, 18:35

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко заявляє про тиск прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на Генпрокуратуру.

"Сьогоднішні заяви прем'єр-міністра про ситуацію з майном заводу "Арсенал" – це черговий тиск з боку Тимошенко на Генпрокуратуру", - сказала голова ФДМ, коментуючи заяви прем'єра на адресу працівників фонду.

"Нагадаю, що у 2006 році Генпрокуратурою проведено перевірку законності оренди та відчуження надлишкового майна – частини виробничо-складських приміщень заводу "Арсенал", і листом ГПУ повідомила, що порушень закону не встановлено і підстав для прокурорського втручання немає", - додала Семенюк-Самсоненко.

Крім того, за її словами, "нещодавнім рішенням Печерського райсуду Києва від 25 квітня 2008 року відмовлено у порушенні кримінальної справи у питаннях відчуження надлишкового майна ДП "Арсенал".

Також голова ФДМ, відповідаючи на питання журналістів, заявила, що не бачить підстав для звинувачень у цьому питанні керівних працівників фонду, які у свій час курували у ФДМ напрямок оренди та відчуження.

Зокрема, ні колишню заступницю голови ФДМ Ледомську, яка зараз є радником прем'єра, ні заступника голови ФДМ Парфененка, якому "саме Тимошенко надавала найкращі характеристики щодо його професійності".

Крім того, Семенюк-Самсоненко порадила Тимошенко зосередитися на "реальних діях з управління державними об'єктами, а не влаштовувати популістські мітинги на підприємствах, як, наприклад, на заводі "Арсенал".

"Щодо оренди, то позиція фонду проста – все державне майно, що на даний момент неефективно використовується, повинно тимчасово передаватись в оренду, приносячи державі прибуток та розвиваючи малий і середній бізнес", – додала голова ФДМ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування