БЮТ натякнув Ющенку, що міг його сьогодні поставити поза законом

Вівторок, 3 червня 2008, 11:40

Фракція БЮТ закликає колег проголосувати закон про митний тариф, закон про приватизацію, кадрові призначення уряду і почати конструктивно працювати.

Таку пропозицію озвучив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко з трибуни парламенту.

"Після цього можна замкнути весь ланцюг, дозволити внести уряду новий бюджет на 2008 рік", - сказав він.

Сьогоднішню подію (голосування суддів КС і закону № 2481) депутат назвав "точкою відліку, що в суспільстві починається порозуміння".

"Зверніть увагу на знакову подію, що відбулась сьогодні – неявка одного з керівників чи уряду, чи Верховного суду робила б присягу суддів КС нелегітимною. З'явилися усі, і це, напевно, дуже добрий сигнал, що на найвищих щаблях держави може відбутися порозуміння, якого чекає все суспільство", - зазначив Кириленко.

Лідер фракції БЮТ навів приклад Росії, де президент і прем’єр пообіцяли людям спокійне життя на кілька десятків років уперед.

"Чи можемо ми це сказати бізнесу, суспільству, економіці? Чи повірить хтось цим словам? Тому ще один висновок, і росіяни, і білоруси, і поляки, вже давно об'єдналися навколо національної ідеї, ... а ми кожен ранок ідемо на боротьбу одне з одним", - зазначив депутат.

Відтак Кириленко закликав український парламент до консолідації зусиль навколо законопроектів, необхідних суспільству.

"Ми одна з п’яти країн світ, яка може прогодувати не лише себе. Володіючи 27% кращих земель світу і всього 0,4% території. Є навколо чого об’єднувати зусилля", - нагадав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News