Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Народна Самооборона" обурена, що над Луценком марно познущалися

Вівторок, 3 червня 2008, 17:28

Прес-служба "Народної самооборони" вважає блюзнірством слова мера Києва Леоніда Черновецького про відкликання його заяви до прокуратури щодо інциденту, що стався між ним та міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком після засідання РНБО.

"У ході виборчої кампанії в Києві команда мера виставила Черновецького "жертвою" міністра внутрішніх справ Луценка, зробивши з цього піар-хід, який врешті-решт виявився невдалим, що й підтвердив своїм рішенням Подільський суд Києва", - сказано у заяві прес-служби "Народної Самооборони".

На думку представників НС, прокуратура "повинна відповісти за те свавілля, яке вона влаштувала" проти Луценка у цій справі.

"Це був жорстокий моральний удар як по Ю.Луценку, так і по його родині і всім членам "НС". Це були безпідставні знущання над людиною, поважним політиком, якого підтримують мільйони виборців. Це, зрештою, зневага до держави, адже Юрій Луценко, як би кому не хотілося його відставки, залишається на посаді міністра внутрішніх справ", - сказано у заяві.

Прес-служба "Народної самооборони" заявляє, що "після такого відвертого провалу, що зробив очевидним факт виконання Медведьком політичного замовлення, є один шлях - відставка генпрокурора з наступним притягненням його до відповідальності".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування