Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" поставили коаліції умову

Четвер, 5 червня 2008, 17:17

Партія регіонів наполягає на розгляді в другому читанні Державної програми приватизації, і тільки після цього – кадрових питань.

Про це з трибуни парламенту заявив депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи блокування "регіоналами" роботи парламенту через питання звільнення Валентини Семенюк з посади голови ФДМ.

"Ми абсолютно ясно і чітко висловили нашу точку зору з приводу процедури, що повинна дотримуватися по приватизації і щодо вирішення кадрових питань. Не одноразово на погоджувальній раді Арсеній Петрович (Яценюк) підтверджував, що перш ніж розглядати кадрові питання, ми повинні ухвалити державну програму приватизації", - сказав він.

При цьому Єфремов зазначив, що програма приватизації була розглянута тільки в першому читанні.

"Якщо вона буде ухвалена, ми тоді погоджуємося по законопроекту 2233 (про тимчасовий мораторій на приватизацію) відкликати. Якщо вона не буде ухвалена, було прийнято рішення розглянути законопроект 2233, і тільки після цього перейти до розгляду кадрових питань", - сказав він.

При цьому, за словами Єфремова, Партія регіонів наполягає на зміні процедури голосування щодо кадрових питань, "змінивши на ручний режим голосування".

"Оскільки все це порушено з ініціативи коаліції, ми хотіли б зрозуміти, чому ви зриваєте роботу", - сказав він.

Коли Єфремов виступав, інші депутати від Партії регіонів блокували трибуну і президію парламенту.

Спікер Арсеній Яценюк при цьому слухав виступ із зали.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування