Тимошенко вирішила перевчити держслужбовців

П'ятниця, 6 червня 2008, 07:57

Кабінет міністрів затвердив Концепцію підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації державних службовців на 2008-2011 роки.

Про це повідомив начальник Головного управління державної служби України Тимофій Мотренко під час виступу на конференції "Реформа державного управління в Україні – досвід, виклики, ризики", повідомляє УНІАН.

"Фінансування програми планується збільшити практично втричі - до 78 млн. грн. - порівняно з аналогічними програмами попередніх років", - сказав Мотренко.

За його словами, програма, яка буде представлена в Кабінеті міністрів до 1 липня, дозволить підвищити кваліфікацію 112 тисячам державних службовців.

"Це не так багато. За умови нашої текучості кадрів через 3 роки в держслужбі залишиться близько 70 тисяч осіб, а може й менше. Але ми б хотіли, щоб це були люди, які знають, що таке Європейський Союз, знають його документи, які читають європейськими мовами, знають, як готуються документи, і які процедури і регламенти діють в Європейському Союзі", - пояснив начальник Головного управління державної служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування