Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄЦ закликає Тимошенко і Луценка врятувати коаліцію

П'ятниця, 6 червня 2008, 12:47

Політична партія "Єдиний Центр" закликає Блок Юлію Тимошенко та Громадянський рух "Народна самооборона" докласти всіх зусиль для збереження демократичної коаліції.

Про це йдеться у заяві партії з приводу виходу депутатів від БЮТ та "Народної самооборони" зі складу демократичної коаліції, текст якої наводить УНІАН.

"Останнім часом ці політичні сили зосередилися виключно на пошуку ворогів, що призвело не тільки до проблем у коаліції, а й до дестабілізації в суспільстві. Прикладом служать постійні конфлікти в парламенті, ініціативи перевиборів до місцевих органів влади, як у Києві, так і в інших регіонах", йдеться в заяві.

"Ми неодноразово заявляли про те, що розвал демкоаліції вигідний виключно Юлії Тимошенко для того, щоб не відповідати за економічні прорахунки уряду і спровокувати дострокові парламентські вибори", - зазначається в документі.

"БЮТ разом із своїм сателітом "Народною самообороною" постійно підштовхувала своїх партнерів по коаліції до кроків, які б завдали шкоди парламентській більшості", вважають члени "Єдиного Центру".

На їхню думку, це не принесло результату, тому сьогодні був застосований механізм прямого розвалу коаліції.

Однак у "Єдиному Центрі" вважають, що "не все ще втрачено".

"Сьогодні ще є можливість зупинитися, проаналізувати ситуацію та знайти можливість забезпечити єдність демократичної коаліції. Закликаємо особисто Тимошенко та Юрія Луценка навести лад у своїх політичних силах для забезпечення дієвої роботи парламенту", - наголошується в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування