У Черновецького просять депутатів допомогти Києву газом

П'ятниця, 6 червня 2008, 13:19

Перший заступник голови Київміськдержадміністрації Анатолій Голубченко закликає депутатів Київради якнайшвидше внести зміни до бюджету міста, щоб запобігти обмеженню подачі газу.

Він нагадав, що 4 червня міська влада Києва отримала від НАК "Нафтогаз України" листа, в якому йдеться про можливість обмеження подачі природного газу для потреб міста.

Причиною такого рішення є перевищення обсягів планових показників споживання газу у Києві, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Київміськдержадміністрації.

"Загалом ситуація є зрозумілою, адже Київ є містом, яке динамічно розвивається – активно ведеться будівництво житла, транспортної, інженерної, соціальної інфраструктури. А це, відповідно, потребує додаткових ресурсів", – зазначив Голубченко.

За його словами, міська влада вже почала вживати заходів для того, щоб певні непорозуміння між господарюючими суб’єктами – "Нафтогазом України", "Київгазом" та "Укртрансгазом" не мали жодного негативного впливу ані на киян, ані на підприємства, які працюють у місті.

"Але для того, щоб повною мірою повернути ситуацію у прогнозоване русло, нам сьогодні потрібне рішення Київради щодо часткового перерозподілу видаткової частини бюджету міста та збільшення його видаткової частини", - сказав Голубченко.

"Виходячи із цього, я закликаю депутатів новообраної міськради якнайшвидше вирішити усі процедурні питання і вже наступного тижня розпочати роботу, розглянувши відповідні зміни до бюджету міста", – додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування