У Балоги порадили Кожем’якіну "купити гантелі"

П'ятниця, 6 червня 2008, 14:55

Глава секретаріату президента Віктор Балога не пропонував повернутися до кандидатури депутата від БЮТ Андрія Портнова на посаду голови Фонду держмайна, почувши, що натомість БЮТ запропонував кандидатуру Андрія Кожем’якіна.

Про це "Українські правді" заявила прес-секретар глави секретаріату президента Юлія Єршова, коментуючи слова Кожем’якіна, нібито Балога на його кандидатуру відреагував словами: "Давайте краще повернемо Портнова".

"Єдиною реакцією Віктора Івановича Балоги на чергове підняття питання про зміну керівництва Фонду держмайна було гостре засудження того, що БЮТ форсує кадрові питання замість виконання коаліційних зобов’язань, тобто прийняття першочергових законопроектів", - сказала вона.

"Замість витрачати час на порожні розмови, краще разом з керівництвом уряду напрацювати ефективну програму приватизації, яку б підтримала більшість парламенту", - додала Єршова.

"А кому хочеться додати собі політичної ваги, раджу купити гантелі", - сказала, жартуючи, прес-секретар Балоги.

Як відомо, газета "Дело" у номері за п’ятницю процитувала такі слова Кожем’якіна: "Мені передали, що коли пролунало моє прізвище (як кандидата на посаду голови ФДМ замість Портнова), Балога сказав: "Давайте краще повернемо Портнова".

Єршова наголошує, що нічого подібного Балога не говорив.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування