Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЛЯКАЄ СИТУАЦІЯ З КОАЛІЦІЄЮ

П'ятниця, 6 червня 2008, 15:41

Прем'єр Юлія Тимошенко відзначає непередбачуваність політичної ситуації в країні.

Про це Тимошенко заявила в п'ятницю в Києві, відкриваючи засідання національної експертної колегії з проблем соціально-економічного розвитку при Кабінеті міністрів.

"Я не знаю, як будуть мінятися в нашому бурхливому політичному житті команди місцями. Мені важко прогнозувати, коли і як будуть проходити чергові вибори", - заявила вона.

"Мене лякає сьогоднішня ситуація. Лякає тому, що іноді політики втрачають відповідальність за будь-яке слово, за будь-які публічні посилання, за будь-які свої рішення, що носять ситуативний і, може, навіть шкідливий на цьому етапі для України характер, однак вони мають якусь певну політичну мету", - прокоментувала український прем'єр.

Вона зазначила, що "політична боротьба входить у такий етап", коли необхідна наявність структур, які б займалися розвитком країни, знаходячись над політичним процесом.

Звертаючись до представників Національної академії наук, прем'єр висловилася за створення структури, яка б зайнялася розробкою стратегічних реформ у державі.

Тимошенко також висловилася проти розробки програм реформ в Україні іноземними структурами, однак визнала важливість того, щоб у цій роботі спиратися на міжнародний досвід.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...