Ющенко не одразу відповів Медведєву про Соловки

Понеділок, 9 червня 2008, 11:28

Під час протокольної частини зустрічі президента Віктора Ющенка і президента Росії Дмитра Медведєва, обидва голови держав всіляко демонстрували дружній настрой.

Про це в понеділок пише газета Комерсант-Україна.

"Порядок денний насичений, а часу, як завжди, мало. Життя так влаштоване, – з посмішкою сказав пан Медведєв, вітаючи Ющенка", - розповідає газета.

Також газета відзначає, що крім демонстрації дружнього ладу, обидва президенти постійно посміхалися і говорили лише про міцну дружбу країн-сусідів.

"Як ви на Соловки з'їздили?" – раптом запитав Медведєв, завершуючи вступне слово. Напередодні самміту Віктор Ющенко побував на Великому Соловецькому острові.

"Це питання, що пролунало зненацька, продемонструвало лише зовнішній спокій пана Ющенка. Насправді президент був настільки заклопотаний, що залишив питання російського колеги без уваги. Виступаючи з відповідною мовою, він говорив лише про дружбу і стратегічне партнерство Києва і Москви", - пише газета.

"То як ви на Соловки з'їздили?" – другий раз запитав пан Медведєв.

"Це дивне місце", – нарешті відповів йому Ющенко.

"У мене дуже багато вражень від побаченого. Думаю, що треба ще провести там кілька днів, осмислити те, що побачив", - додав Ющенко.

До обговорення конфліктних питань співрозмовники перейшли лише після того, як журналісти залишили зал.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування