Тарасюк авторитетно заявив, що ніхто про "новий формат" не домовлявся

Понеділок, 9 червня 2008, 16:44

Заступник голови фракції "Наша Україна – Народна Самооборона" Борис Тарасюк запевняє, що жодних переговорів про зміну формату коаліції представники його фракції не вели.

"Мені не відомо про будь-які переговори "Нашої України – Народної Самооборони" з будь-якою парламентською політичною силою про можливе переформатування коаліції", - заявив він в інтерв’ю офіційному сайту блоку "НУ-НС".

"У всякому разі я, як член Політради блоку і заступник голови фракції НУ-НС, не маю жодної інформації про перемовини представників нашої фракції на тему зміни коаліції. А це означає лише одне - таких переговорів не відбувалося", - наголосив депутат.

Як відомо, п’ятницю, 6 червня, на пленарному засіданні Верховної Ради спікер Арсеній Яценюк зачитав заяви народних депутатів Ігоря Рибакова (фракція БЮТ) та Юрія Бута (депутатська група "Народна Самооборона") про вихід із коаліції.

Після цього деякі оглядачі та представники опозиції заявили про ймовірність переформатування коаліції.

Зокрема, лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив у п’ятницю, що веде переговори про формат коаліції у Верховній Раді

"Ми перебуваємо в переговорному процесі і в парламенті, і за межами парламенту. Це не є таємниця. Обговорюються різні можливі конфігурації коаліції і цей процес постійно іде", - сказав він в ефірі "Першого національного" і зазначив: "Є два можливих варіанти розвитку подій – це чи створення нового формату коаліції, чи дострокові вибори".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування