У ЄЦ "замахнулися" на Балогу, Яценюка і Богатирьову

Понеділок, 9 червня 2008, 22:25

Лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль заявляє, що хотів би бачити на посаді голови партії сильну особистість, таку, як Віктор Балога, Арсеній Яценюк, або Раїса Богатирьова.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

За його словами, на з’їзді 12 липня ЄЦ має ухвалити платформу партії, зміни до статуту і обрати керівництво партії.

"Хто буде в керівництві партії, сьогодні, я вважаю, говорити зарано. Сьогодні немає якихось проблем, щоб ми обговорювали конкретні фігури, оскільки ці фігури повинні спочатку прийти в партію, написати заяви, бути прийняті, а потім можна говорити про те, що вони очолити цей політичний процес", - сказав Кріль.

Він сказав, що у ЄЦ хотіли б, щоб цю політичну силу очолив "сильний лідер", водночас уточнивши, що будує "не вождістську партію, а партію-команду".

"12 липня відбудеться з’їзд, на якому будуть прийняті рішення, в тому числі і по керівництву партії. Які – це прерогатива з’їзду, прерогатива тих людей, які, можливо, ще не вступили в партію, які ще вступлять і будуть делегатами з’їзду на регіональних конференціях", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи хотів би він бачити лідером партії секретаря РНБО Раїсу Богатирьову, Кріль відповів:

"Раїса Богатирьова відповідає тим критеріям, які, на нашу думку, мав би мати лідер політичного процесу. Але, як і Арсеній Яценюк, я думаю, вона повинна прийняти рішення, чи вона буде у нашому процесі. Я не можу навіть сказати, ми з нею про це не спілкувалися".

На питання, чи реально, щоб ЄЦ очолив глава секретаріату президента Віктор Балога, він відповів:

"Ми дійсно хочемо, щоб партію очолила сильна особистість. Як один (Балога), так другий (Яценюк), так і третя (Богатирьова) відповідають цим критеріям".

Як відомо, раніше один з членів ЄЦ заявляв, що найближчим часом партію очолить "всім відома" людина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування