Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радник Тимошенко: "РосУкрЕнерго" вже – справа Росії

Вівторок, 1 липня 2008, 13:36

Радник прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з енергетичних питань Олександр Гудима каже, що подальша доля посередницької компанії "РосУкрЕнерго" залежить від Росії.

Відповідаючи на запитання Радіо "Свобода", чи на переговорах між прем’єром України Юлією Тимошенко та прем’єром Росії Володимиром Путіним у суботу йшлося про "РосУкрЕнерго" і "чи буде нарешті усунута ця компанія з газової формули України", він сказав:

"Скільки би заклинань Юлія Тимошенко не говорила в присутності Путіна один на один чи публічно, це є все справа Російської Федерації".

"Врешті, ми звільнились від посередників на своїх теренах, і це вже абсолютно справа Російської Федерації, чи вони будуть мати "РосУкрЕнерго", чи вони будуть мати якусь іншу компанію", - наголосив Гудима.

За словами радника Тимошенко, "це є європейські вимоги, це, врешті, світова спільнота хотіла б, щоб Росія позбулася і тих тіньових посередників, які фігурують у різних звітах Інтерполу, ФБР, і в тому числі Семен Могилевич, який сьогодні є під вартою в Росії".

"Але Україна не може тиснути аж так на Росію, з ким вона, Росія, повинна працювати… Україні, я вважаю, достатньо того, що вона позбулася "УкрГаз-Енерго" і "РосУкрЕнерго" на своїх теренах", - зазначив Гудима.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування