Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знайшла, хто викриє хабарників у владі

Вівторок, 1 липня 2008, 15:33

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко закликала членів Ради підприємців при Кабінеті міністрів спільно з урядом розробляти зміни до законопроектів, що визначають роботу бізнесу.

Таку заяву прем’єр зробила у вівторок в ході засідання Ради, повідомляє УНІАН.

Тимошенко зазначила, що для швидшої підготовки законопроектів потрібно, щоб принципові зміни і доповнення розроблялися не міністерствами, а самими підприємцями, оскільки саме вони достеменно знають проблеми, які заважають швидко і ефективно розвиватися українському бізнесу.

Реклама:

Зокрема, вона запропонувала створити спеціальну групу, яка б протягом двох тижнів підготувала і передала свої пропозиції і зміни до законопроекту про держзакупівлі до Комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва, який очолює Наталя Королевська.

Тимошенко також закликала підприємців сприяти у виявленні хабарників, а також тих урядовців, які беруть "відкати" при проведенні процедур держзакупівель.

"Тільки ви знаєте, хто бере хабарі", - підкреслила прем`єр, зазначивши, що за допомогою бізнесменів міліції набагато легше буде виявляти і боротися з тими урядовцями, які порушують закон і використовують процедури держзакупівель у своїх корисливих інтересах.

ВІДЕО ДНЯ

Тимошенко також запропонувала свою кандидатуру як співголову Ради підприємців при Кабінеті міністрів, і ця пропозиція була підтримана членами ради.

Раду підприємців при Кабміні очолює Оксана Продан.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...