Люди Тимошенко просять Медведька взятися за "Венко"

Вівторок, 1 липня 2008, 18:22

Депутати від БЮТ Микола Томенко та Андрій Кожем’якін звернулися до Генпрокурора Олександра Медведька з проханням перевірити факти щодо можливої фальсифікації документів стосовно представників компанії "Венко Прикерченська ЛТД".

Про це у вівторок повідомляє прес-служба БЮТ.

Йдеться про факти, оприлюднені в програмі "Попередження", яка вийшла в ефір 30 червня 2008 року о 20.05 на Першому національному каналі та була присвячена ситуації довкола "Венко".

Зокрема, у програмі були наведені матеріали та інтерв’ю, в яких йдеться про недостовірність інформації щодо осіб, які значаться представниками компанії "Венко".

Томенко та Кожем’якін звертають увагу Генпрокурора на можливу фальсифікацію з установчими документами компанії "Венко" та просять перевірити факти, наведені у зазначеній програмі державного телеканалу.

"Оскільки останнім часом "справа "Венко" набула загальнонаціонального розголосу та вже неодноразово йшла мова про можливі корупційні дії навколо цієї структури, вважаємо за необхідне якомога скоріше прояснити ситуацію з можливою фальсифікацією документації компанії "Венко", - зазначив Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...