Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі відмовляються "перешіптуватись по окремках" з Яценюком

Середа, 2 липня 2008, 13:15

Партія регіонів вимагає спільного і прозорого процесу консультацій голови Верховної Ради Арсенія Яценюка з усіма фракціями одночасно.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Ганна Герман, коментуючи те, що її фракція не прийшла у середу на зустріч до спікера, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Ми вимагаємо спільного і прозорого процесу консультацій, а не перешіптування по окремках", - заявила Герман.

"Партія регіонів радить спікеру відійти нарешті від практики кулуарних домовленостей. Лише прозорий процес переговорів має шанс породити справді потрібний компроміс, коли були б враховані інтереси всіх політичних сил, що входять у парламент", - наголосила вона.

За словами Герман, у Партії регіонів не розуміють, "що означає запропонований Яценюком формат зустрічі "окремо - з коаліцією, а окремо - з представниками фракцій, що не входять у коаліцію".

"Коаліції сьогодні нема. І це перше, з чого спікер повинен починати консультації", - заявила "регіоналка".

"Друге і головне – ми закликаємо спікера відійти від непрозорих кулуарних переговорів, які скоріше схожі на перешіптування, ніж на прозорий, зрозумілий суспільству процес", - додала Герман.

"Яценюк повинен був добре засвоїти урок з таємним підписанням листа до НАТО. Це був гіркий урок для всіх, хто в секреті від суспільства вдався до практикування непрозорої політики. Від таких методів треба відходити, якщо ми живемо в демократичній країні. І Партія регіонів хотіла б, щоб це добре засвоїв голова парламенту", - зазначила вона.

Як відомо, у середу вранці Яценюк проводив зустріч із лідерами фракцій, що не входять у демократичну коаліцію. Лідер Партії регіонів Віктор Янукович на цю зустріч не з’явився, хоча його участь передбачалася.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...