Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пообіцяв простимулювати Тимошенко

Четвер, 3 липня 2008, 15:38

Президент Віктор Ющенко вважає незадовільними темпи реформування дозвільної системи.

Про це він заявив, виступаючи на Всеукраїнському форумі "Влада і бізнес – партнери", повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Незадовільними є темпи реформування дозвільної системи", – сказав президент.

Він зазначив, що з часу минулого форуму, що відбувся в січні, не скасовано жодного регуляторного акту, що не відповідає вимогам дозвільного законодавства.

Ющенко заявив про готовність підписати указ, який би скасовував усі постанови Кабінету Міністрів у цій сфері, що не відповідають чинному законодавству.

"Я готовий зараз дати доручення підготувати відповідний указ президента і всі постанови уряду – Юліє Володимирівно, я не про ваш уряд кажу – які були прийняті в попередні роки і не відповідають сьогодні чинному законодавству, повинні бути скасовані", – сказав він.

Президент сподівається, що такий указ буде "гарним стимулом для того, щоб те, що потрібно переглянути в поточному порядку, було переглянуто в найближчі 3-4 тижні".

"Це гарний стимулятор для того, щоб ми навели порядок у цій системі", – підкреслив президент.

Також Ющенко зазначив низький рівень залучення об'єднань підприємців до формування державної регуляторної політики.

Президент запропонував розглянути на форумі 4 блоки питань: державний контроль і нагляд; система технічного регулювання; дерегулювання господарської діяльності; відносини бізнесу і місцевої влади.

У форумі також беруть участь прем'єр-міністр Юлія Тимошенко і члени Кабінету Міністрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...