Тимошенко готова у 2012 році зробити неможливе і влаштувати свято на весь світ

Четвер, 3 липня 2008, 17:15

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє, що уряд "зробить навіть неможливе", щоб фінал Чемпіонату Європи з футболу 2012 року став святом футболу для всього світу.

Про це вона повідомила під час зустрічі з делегацією УЄФА на чолі з її президентом Мішелем Платіні, повідомляє прес-служба кабміну.

За її словами, уряд майже в повному складі прибув на зустріч, щоб провести всі необхідні розмови з керівництвом УЄФА.

Тимошенко ще раз подякувала керівництву УЄФА за надану Україні честь щодо проведення фіналу чемпіонату з футболу.

"Наша команда вдячна вам за те, що Україні випала така честь і за те, що ви Україні таку честь надали", - зазначила вона. "Ми зробимо все навіть неможливе, щоб це було прекрасним святом для всього світу, і щоб Україна виглядала як гарний партнер", - додала Тимошенко.

В свою чергу Мішель Платіні висловив сподівання, що Євро-2012 стане великим святом футболу. При цьому він зазначив, що "це непросте і нелегке завдання".

Прем’єр-міністр також сподівається, що УЄФА дивитиметься на Україну з надією. Вона зазначила, що разом зі своїм польським колегою і другом Дональдом Туском працює над реалізацією проектів з проведення Євро-2012. Тимошенко впевнена, що моніторинг УЄФА кожного разу фіксуватиме лише прогрес у підготовці до фіналу чемпіонату з футболу 2012 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...