У "Самообороні" заговорили про перегляд стосунків з "НУ-НС"

П'ятниця, 4 липня 2008, 14:18

Депутат фракції "НУ-НС" Олесь Доній (група "Народна самооборона") заявляє, що "Народна самооборона" може переглянути союзницькі відносини з "НУ-НС" через заяви керівників "Нашої України – Народної самооборони" щодо депутата Давида Жванії.

"Справа народного депутата Давида Жванії може послужити поштовхом до перегляду союзницьких відносин "Народної самооборони" і фракції "НУ-НС", - заявив він журналістам, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Так Доній прокоментував, зокрема, звернення лідера фракції "НУ-НС" В’ячеслава Кириленка до уряду з проханням відкликати подання про призначення Жванії головою Антимонопольного комітету.

"Народна самооборона" із здивуванням дізналася про цю заяву", - зазначив Доній.

При цьому він висловив здивування, що заява прозвучала того ж дня, коли Апеляційний суд Києва скасував рішення Радянського районного суду столиці, яке підтверджувало проживання Жванії в Україні, що дозволило йому отримати громадянство.

"Якщо це не збіг, а кулуарні політичні домовленості, то це привід для серйозної розмови на засіданні фракції і взагалі серйозної розмови про подальші перспективи союзницьких відносин "Народної самооборони" з іншими представниками "НУ-НС", - підкреслив Доній.

Як відомо, лідер фракції "НУ-НС" В’ячеслав Кириленко у четвер звернувся до уряду з проханням відкликати з парламенту подання на призначення Жванії головою АМКУ.

У свою чергу, Жванія заявив представникам ЗМІ, що це питання "взагалі ні з ким не узгоджувалося", маючи на увазі, очевидно, те, що відповідне звернення не було схвалено учасниками блоку "НУ-НС".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування