У Ющенка обурюються, що його думка не цікавить Тимошенко

Субота, 5 липня 2008, 11:51

У секретаріаті президента вважають передчасним остаточне затвердження змін до бюджету на 2008 рік.

Про це заявив у суботу в Кабміні керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Роман Жуковський.

За його словами, наступного понеділка президент запросив до себе на нараду прем’єр-міністра Юлію Тимошенко, міністрів економіки та фінансів Богдана Данилишина та Віктора Пинзеника, а також голова НБУ Володимира Стельмаха і голову ВР Арсенія Яценюка для остаточного узгодження позицій питання затвердження бюджету.

"У понеділок президент запросив те саме коло осіб, які були на попередній нараді і тому, на мій погляд, прийняття зараз змін до бюджету є передчасним", - сказав Жуковський.

Він підкреслив, що в разі, якщо Кабмін затвердить зміни до бюджету в суботу, "це означатиме, що думка президента уряд вже не цікавить".

За словам Жуковського, зокрема, у проекті змін не враховані вимоги президента щодо спрямування додатково 1 млрд. грн. на стабілізацію фінансової ситуації в НАК "Нафтогаз України", щодо недостатнього фінансування видатків на армію, а також не передбачено фінансування експериментальної програми "Доступне житло".

Відповідаючи на питання журналістів, він зазначив, що в разі необхідності представники секретаріату наполягатимуть на врахуванні зауважень та пропозиції президента під час розгляду проекту змін до бюджету у бюджетному комітеті Верховної Ради.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування