УЄФА вночі розповіла Україні, як організувати Євро

Субота, 5 липня 2008, 14:35

Україна отримала від УЄФА антикризовий план дій щодо підготовки до Євро-2012 до засідання Стратегічної ради УЄФА в Бордо.

Як передає УНІАН, про це журналістам повідомив міністр із питань сім`ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

Він підкреслив, що документ було отримано в ніч на суботу. "Цей план практично нічим не відрізняється від запропонованого Україною, крім того, що там конкретизовано деякі терміни", - підкреслив Павленко.

Крім того, він повідомив, що в понеділок планується провести переговори з однією з компаній за рекомендацією УЄФА щодо надання консультативних послуг із підготовки до проведення чемпіонату. Він не повідомив назву компанії, проте зазначив, що їй УЄФА довіряє.

Павленко також повідомив, що уряд на позачерговому засіданні в суботу вирішив виділити з резервного фонду Кабміну 50 млн. грн. на проведення невідкладних робіт з реконструкції НСК "Олімпійський" до Євро-2012, відзначає "Інтерфакс-Україна".

Він також повідомив, що Кабмін вирішив створити міжвідомчий координаційний штаб з реконструкції НСК "Олімпійський", що буде займатися організацією й координацією виконання робіт. Штаб очолив віце-прем'єр Іван Васюник.

У свою чергу Васюник в інтерв'ю журналістам відзначив, що в затверджених на засіданні Кабміну в суботу змінах до держбюджету також передбачені кошти для покращення доріг у рамках підготовки до Євро-2012.

Як повідомлялося, президент УЄФА Мішель Платіні в ході візиту до України 3 липня зазначив, що найближчі три місяці стануть для України ключовими в підготовці до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...