Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Росії хочуть скасувати "отруту" у відносинах з Україною

Субота, 5 липня 2008, 17:05

В Одесі депутати Верховної Ради України й Держдуми Російської Федерації обговорюють питання скасування "чорних списків".

Про це журналістам заявив перший заступник голови Комітету Держдуми у справах СНД, зв'язків зі співвітчизниками Костянтин Затулін у суботу в Одесі, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, у відносинах між Росією й Україною є певні моменти, які погіршують відносини.

Зокрема депутати Держдуми й Верховної Ради збираються звернутися до президентів двох країн Віктора Ющенка й Дмитра Медведєва, а також керівників міністерств і відомств із пропозицією й ініціативою "про негайне й остаточне скасування всіх чорних нев'їзних списків".

"Це, звичайно, не критичне і не вирішальне питання, але це річ, що здатна "отруїти" відносини між обома країнами", - сказав Затулін. "Ми хотіли б надалі цю проблему виключити повністю", - додав він.

В Одесі в суботу проходить засідання депутатської групи Верховної Ради по міжпарламентських зв'язках з Росією й депутатською групою Держдуми по зв'язках з парламентом України, присвячене роботі над Договором про дружбу, співробітництво й партнерство між Росією й Україною.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування