Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича ще погіршили погіршений прогноз інфляції

Субота, 5 липня 2008, 21:51

Народний депутат від Партії регіонів, міністр економіки опозиційного уряду Ірина Акімова вважає нереалістичним прогноз інфляції нижче 20% на кінець року.

Як повідомляє в суботу прес-служба Партії регіонів, так вона прокоментувала рішення уряду погіршити прогноз інфляції до 15,9%.

"Інфляція в травні перевищила 15%. У зв'язку з цим, будь-який прогноз нижче 20% на кінець року можна розглядати як нереалістичний", - сказала Акімова.

Реклама:

Як відзначає ПР, "найбільш оптимістичний прогноз Національного банку України становить 21%. Міжнародний валютний фонд і Світовий банк сходяться на цифрі 22-23%. Компанія JPMorgan називає цифру в 25%".

На думку Акімової, "навряд чи можна прогнозувати дефляцію протягом літа". Восени, відзначає вона, інфляційні ризики зростуть ще більше.

"Осінь покаже, що політика популізму, якої продовжує дотримуватися уряд Тимошенко не може бути ефективними засобами боротьби з інфляцією, а навпаки створює системні причини інфляційних процесів на кілька років уперед", - вважають у Партії регіонів.

ВІДЕО ДНЯ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування