Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин хоче терміново "пришити" Яценюку "руки", щоб не бути "на підхваті"

Понеділок, 7 липня 2008, 12:59

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин пропонує у вівторок обрати першого віце-спікера і віце-спікера парламенту для того, щоб оптимізувати роботу Верховної Ради.

Про це Литвин сказав на засіданні погоджувальної ради, коментуючи її перенесення у понеділок з 11 на 12 годину через нараду керівництва держави у секретаріаті президента.

"Арсенію Петровичу, я переконаний, що і колеги мене підтримають, що не можна так планувати (роботу), коли майже о 10 годині отримуєш повідомлення, що засідання відбудеться о 12 годині", - обурився він.

"У всіх є плани роботи, їх доводиться ламати. Я розумію, що відбувається екстрене засідання у глави держави, але давайте при цьому, щоб у нас працювала і погоджувальна рада так, як вона повинна працювати завжди об 11 годині...", - додав він

У зв’язку з цим Литвин запропонував у вівторок обрати першого заступника і заступника голови Верховної Ради.

"Тим паче, що кандидатури там внесені. Проголосуємо. Враховуючи обмаль часу, можливо, підемо на такий крок – відступимо від регламенту і оберемо їх шляхом поіменного голосування через електронну систему "Рада". Тоді в разі вашої відсутності перший заступник або заступник буде вести засідання погоджувальної ради", - сказав він.

"Бо як мені пояснити, коли було заплановано радіоефір, що я не прийшов на цю зустріч? Я думаю, що погоджувальна рада не може працювати на підхваті, коли їй скажуть, коли їй зібратися!", - обурився знову Литвин.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування