Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко спілкується з Ющенком двічі на день, тому і не товстішає

Понеділок, 7 липня 2008, 15:11

Голова СБУ Валентин Наливайченко заявляє, що рік тому Давид Жванія давав свідчення, у яких стверджував, що президент Віктор Ющенко був отруєний.

Про це він сказав в інтерв'ю Сегодня, коментуючи заяви Жванії про те, що Ющенко не був отруєний діоксином.

"Давид Жванія рік тому був у цьому ж кабінеті, тільки не в такій дружній обстановці, як зараз, офіційно допитаний у даній справі. І дозволю йому нагадати, що говорив він тоді зовсім протилежне. Нинішні його заяви розцінюю як аморальні і такі, що не відповідають дійсності", - розповів Наливайченко.

Говорячи про свої відносини з президентом, голова СБУ відзначив, що він особисто спілкується з Ющенком двічі на день — о 8 ранку і о 8 вечора.

"Особисто інформую його. Це може бути письмовий звіт, або ранковий брифінг. Або, якщо зайнятий, це може бути зустріч протягом дня — протягом півгодини. Потрібно бути готовим постійно. І форму підтримувати. Тому, як бачите, і не потовстішав", - розповів він.

"У президента немає проблем ні з управлінням, ні з керівництвом спецслужби. Він діє прямо. Але без так званого телефонного права", - додав Наливайченко.

На питання, які в нього відносини з главою секретаріату президента Віктором Балогою, він відповів:

"Поважні. Ми на "ви". Те, про що за посадою і дорученням президента повинен знати, він знає. Про що вважає потрібним доповісти главі держави, включаючи роботу спецслужби, доповідає, і я сприймаю це нормально. У нього така робота. І ми йому в ній сприяємо".

На питання, чи не втручається в його роботу секретаріат президента, Наливайченко відповів:

"Втручання немає. Жодного разу не чув від Віктора Івановича (Балоги), що, мовляв, є якась комерційна структура, наприклад, у тому ж Закарпатті, де він раніше працював... Немає! Хоча якщо СБУ в чомусь помиляється, його оцінки досить критичні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування