Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко нарешті показала "Український прорив"

Понеділок, 7 липня 2008, 15:15

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вважає проект змін до бюджету на 2006 рік частиною реалізації програми "Український прорив".

Про це вона заявила у понеділок , презентуючи зміни до бюджету в Українському домі.

"Шість місяців наш уряд працював для того, щоб презентувати країні ще один крок. Я думаю, що наші опоненти вже втомились повторювати, де ваш "Український прорив". Як з цим проривом ви буде тішити Україну...", - почала виступ Тимошенко.

"Я думаю, що 17 років, які країна жила до нас, були досить невдалими. На сьогоднішній день, за 6 місяців ми готові презентувати наш "Український прорив". Ми з вами отримали в 4 рази більше інвестицій, ніж за попередній період минулого року. Ми з вами провели все, щоб отримувати високий темп зростання ВВП на 6,4%", - зазначила прем’єр.

"Крім того, ми за перші півроку пройшли величезний шлях детінізацію економіки", - відзначила вона.

За словами Тимошенко, саме ці заходи дозволили отримати до бюджету додатково 30,4 мільярди гривень. "Це і є той прорив, про який ми хочемо говорити", - сказала прем’єр.

"Практично Україна і Польща мають однакові темпи зростання ВВП. Чехія вже має менше, Нідерланди, Німеччина, США і Японія і так далі. Україна дуже добре виглядає порівняно з своїми європейськими сусідами", - відзначила Тимошенко.

Крім того, за словами прем’єра, Україна "впевнено" скорочує державний борг.

"Наш уряд не допускає, щоб країна жила в борг", - запевнила Тимошенко.

Також прем’єр віднесла до здобутків свого уряду, що "інфляція в червні скоротилася в 2,5 рази порівняно з червнем 2007".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування