Тимошенко готова навіть станцювати для Януковича

Понеділок, 7 липня 2008, 17:19

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко готова не тільки відзвітуватися, але навіть заспівати і станцювати для того, щоб Партія регіонів підтримала зміни в держбюджет на 2008 рік.

Про це вона заявила на прес-конференції, коментуючи заяву лідера Партії регіонів про те, що його політсила підтримає зміни в бюджет, якщо перед цим будуть прийняті антиінфляційні законопроекти, і уряд відзвітується по ситуації в першому півріччі, повідомляє Ліга.

"Для того, щоб люди в країні і галузі одержали цей бюджет, новий, з цими змінами я можу вам сказати, як прем'єр, що ми для Партії регіонів зробимо все, навіть неможливе. Відзвітуємося, станцюємо, проспіваємо, покажемо, як ми інфляцію будемо далі виправляти, що нам дісталася від них у спадщину", - сказала Тимошенко.

Також персонально для Януковича, Тимошенко повідомила, що в червні 2008 року в порівнянні з червнем 2007 року, коли він очолював український уряд, інфляція буде в 2,5 рази нижче.

"Власне кажучи, я відкрита цілком і уряд для всіх пропозицій фракцій, які вони готові подавати. Тільки нехай вони подивляться на цей проект бюджету не як на чергову політичну можливість зробити в парламенті якісь заяви, а як на керівництво до дії. Цей бюджет, практично, є підставою для об'єднання зусиль", - додала прем'єр.

Раніше Янукович заявляв, що Партія регіонів буде голосувати за бюджет, якщо перед цим буде ухвалено низку антиінфляційних законів, запропонованих "регіоналами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...