Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича хочуть посунути Яценюка для профілактики

Вівторок, 8 липня 2008, 11:49

Партія регіонів не має на меті фактичне відсторонення від посади голови ВР Арсенія Яценюка, а лише хоче спонукати його внести в порядок денний питання щодо звіту уряду.

Про це у вівторок повідомив член фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

За його словами, Яценюк сам визнає, що при відповідному рішенні необхідної кількості депутатів, рішення автоматично має бути внесено до порядку денного протягом десяти днів.

"Наш інтерес не відстороняти його, а якимось чином спонукати все ж таки працювати в правовому полі. Ми постійно йому говоримо: "Ви - голова ВР, а не комісар коаліції в президії ВР. Тому ви повинні діяти, а інше нехай з'ясовують фракції між собою. Є проект постанови, є наявні підписи, є вимога протягом 10 днів поставити, правові підстави є, то ставте його", - розповів Мірошниченко.

За його словами, у разі відсторонення Яценюка від посади, його замінять віце-спікери, по кандидатурах яких Партія регіонів готова голосувати.

Відповідаючи на питання, чи внесена відповідна постанова щодо кандидата на цю посаду від Партії регіонів, він відповів:

"Принаймні вчора на фракції ми це обговорювали, і рішення щодо голосування за віце-спікерів ми ухвалили як необхідне і термінове".

Разом із тим він не назвав кандидата на дану посаду від своєї фракції, сказавши, що це прізвище має озвучити керівництво фракції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...