Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Ющенка, Тимошенко і Януковича зробили мішені

Понеділок, 4 серпня 2008, 10:19

У Бердянську відкрився тир із мішенями у вигляді карикатур на керівників держави і лідера опозиції.

Як повідомляє "Бердянськ діловий", тир, у якому за мішені для охочих вивішують карикатури на Віктора Ющенка, Юлію Тимошенко і Віктора Януковича, відкрився в одному з найбільш відвідуваних туристами місць - на набережній, по сусідству зі "звичайним тиром, де за мішені виступають традиційні зайчики, рибки і т.п."

За даними видання, тир із мішенями у вигляді карикатур на політичних лідерів відрізняється від свого сусіда більш сучасною оснащеністю і значно вищою ціною, пише "Сегодня" з посиланням на УНІАН.

У першому аматорам стрільби надається традиційна для тирів пневматична гвинтівка, з якої можна стріляти у стандартні мішені по 50 коп. за постріл.

В другому відвідувачам видається гвинтівка для стріляння в пейнтбол і кулі з фарбою, якими можна "прикрасити" карикатурні зображення президента, прем'єр-міністра і лідера опозиції за 1,5 грн.

За даними видання, якихось санкцій до власників тиру, що пропонує туристам розстрілювати фарбою карикатури на Ющенка, Тимошенко і Януковича, не застосовувалося.

"Поки тир працює. Претензій до його господаря з боку правоохоронних органів поки не було", - пише "Бердянськ діловий", зазначаючи, що попитом в аматорів стрільби користуються всі три зображення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування