Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко влаштував показове залиття фундаменту у "стихійному" селі

Понеділок, 4 серпня 2008, 16:03

Президент Віктор Ющенко особисто залив фундамент на будівництві нового житлового будинку для постраждалих від повені мешканців села Чорногузи Чернівецької області.

Про це повідомляє УНІАН.

У понеділок, відповідно до затвердженого генерального плану, в с. Чорногузи розпочалося будівництво 40 нових будинків замість зруйнованих чи пошкоджених нещодавньою стихією.

Під час спілкування із жителями цього села Ющенко наголосив, що влада не може вимагати від селян залишити свої рідні помешкання та переселитися в інші райони.

Разом з цим він попросив селян поставитися до цього питання відповідально, по-господарськи і обрати для подальшого проживання безпечніші земельні ділянки, які на сьогодні вже запропоновані і виділені місцевою владою.

Зокрема, президент побував на такій ділянці, де й символічно розпочав будівництво першого будинку.

Автомобілем з цементом на під’їзді до місця фундаменту цього будинку особисто керував міністр оборони Юрій Єхануров, який має фах будівельника.

У селі Чорногузи повністю знищено стихією 12 будинків, 16 – не придатні для проживання; від підтоплення та зсувів ґрунту постраждали близько 3 тисяч осіб, що становить фактично все населення села.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...