Луценка і Наливайченка просять припинити стрілянину по Тимошенко

Вівторок, 5 серпня 2008, 10:54

Всеукраїнська організація "Батьківщина" заявляє, що правоохоронні органи повинні вжити заходів для припинення використання у якості мішені портретів політиків.

Про це йдеться в заяві Дніпропетровської облорганізації "Батьківщини" у відповідь на інформацію про появу в Бердянську Запорізької області тирів з мішенями у вигляді карикатур лідерів основних політичних сил і керівництва держави.

Організація звертає увагу на неприпустимість використання за мішені портретів політиків.

"Такі незаконні дії з боку управління тирів і бездіяльність органів місцевої ради і місцевого самоврядування розпалюють ворожнечу на політичній основі, ображають честь, гідність не тільки політичних і державних діячів, але і всього населення України", - йдеться в заяві, повідомляє Обком з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Члени ВО "Батьківщина" наполягають, щоб правоохоронні органи і Служба безпеки України дали правову оцінку ситуації і вжили відповідних заходів для припинення таких дій.

Як відомо, у тирах Бердянська з'явилися мішені у вигляді карикатур президента Віктора Ющенка, прем'єра Юлії Тимошенко, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування