У забігу на президентське крісло Ющенку відвели роль "третього зайвого"

Вівторок, 5 серпня 2008, 13:33

У новому політичному сезоні слід очікувати поступової поляризації українського політикуму навколо двох імовірних кандидатів на посаду президента - Юлії Тимошенко та Віктора Януковича.

Таку думку на прес-конференції у вівторок висловив голова правління Центру соціологічних та політичних досліджень "Соціовимір" Сергій Таран, представляючи результати опитування 25 провідних українських політологів та експертів, повідомляє УНІАН.

За словами Тарана, опитані експерти вважають найбільш реальними кандидатами на посаду президента нинішнього прем’єра та лідера Партії регіонів, і "боротьба між ними буде цікавою і яскравою".

За словами політолога, між названими двома претендентами на посаду президента "розігруватиметься карта протистояння", оскільки обидва вони орієнтуються на різний електорат, "і протистояння буде підігріватися".

При цьому він зазначив, що в такій боротьбі і Тимошенко, і Янукович "менше звертатимуть увагу на Ющенка, оскільки він у цьому протистоянні буде "третім зайвим".

Експертне опитування було проведене 28 липня-3 серпня на тему: "Ресурси, стратегії та перспективи ймовірних кандидатів у президенти за рік до початку президентської виборчої кампанії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування