Кабмін дасть компенсацію більшій кількості постраждалих

Вівторок, 5 серпня 2008, 19:06

Кабінет міністрів має намір розширити категорії громадян, що претендують на державну компенсацію втрат майна в результаті паводка.

Про це журналістам сказала прем'єр-міністр Юлія Тимошенко в ході відвідування Устя-Зелене Монастириського району Тернопільської області, інформують "Українські новини".

Зі слів Тимошенко, Кабмін має намір поширити авансові компенсаційні виплати в розмірі 50 тис. гривень не тільки на громадян, у яких повністю зруйновані будинки, але й на ті, у кого вони значно пошкоджені.

Кабмін також має намір розширити категорії громадян, яким повинна виплачуватися авансова компенсація в розмірі 15 тис. гривень й 5 тис. гривень.

Зокрема, Тимошенко зазначила, що авансовий платіж буде виплачуватися громадянам, у яких не пошкоджені будинки, але пошкоджені городи або господарські споруди.

Кабін має намір внести відповідні зміни на засіданні 6 серпня.

Як відомо, 2 серпня Кабінет міністрів збільшив авансову допомогу для потерпілих від паводка.

Для потерпілих першої категорії (при повному руйнуванні житла й затопленні сільськогосподарських угідь) авансова допомога станоивтиме 50 тис. гривень, другої категорії (житло вимагає капітального ремонту) - 15 тис. гривень, третьої категорії (при незначних пошкодженнях) - 5 тис. гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування