Павленко запевняє, що за бюджетний кошт у Пекін ніхто сторонній не поїде

Вівторок, 5 серпня 2008, 20:01

Для забезпечення участі національної збірної команди України в Іграх ХХІХ літньої Олімпіади у Пекіні 8-24 серпня 2008 року Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту було виділено 4 млн. 615 тис грн.

Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко повідомив, що за рахунок цих коштів буде профінансовано участь в Іграх лише спортсменів-членів основного складу Олімпійської збірної команди (254 особи), спаринг-партнерів та запасних спортсменів (16 осіб), тренерів лікарів та масажистів (160 осіб).

Павленко наголосив, що переліт та перебування 25 офіційних осіб та членів штабу олімпійської делегації України оплачується організаціями, які відряджають цих осіб, повідомляє прес-служба Мінсім’ї.

Загалом видатки на проведення заключного етапу підготовки та забезпечення участі національних збірних команд України у ХХІХ літніх Олімпійських іграх 2008 року у Пекіні становлять 40,5 млн. грн. згідно з законом України "Про Державний бюджет України на 2008 рік".

Окрім витрат на перебування команди в Пекіні, було профінансовано проведення навчально-тренувальних зборів заключного етапу підготовки національних збірних команд України до Олімпійських ігор на території України у сумі 5 млн. 422 тис грн.

Проведення навчально-тренувальних зборів заключного етапу підготовки національних збірних команд України до Олімпійських ігор за кордоном – 9 млн. 929 тис. грн.

Також передбачено 19 млн. 125 тис. грн. для виплат винагород переможцям та призерам Олімпійських ігор та їх тренерам.

Фінансування всіх інших гостей Олімпійських ігор, які перебуватимуть з туристичними групами, здійснюється цими особами за власний рахунок або за рахунок позабюджетних коштів Національного олімпійського комітету України.

Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, штаб олімпійської делегації України, посольство України в Китаї, "Український дім" та НОК надаватимуть у разі потреби будь-яку підтримку тим українцям, які приїдуть до Китаю вболівати за українських спортсменів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування