Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк звинуватила індусів у брехні і лякає новими перевірками

Середа, 6 серпня 2008, 13:50

Голова Фонду Держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко запропонує окремим міністерствам і відомствам взяти участь у черговій перевірці виконання інвестиційних зобов‘язань покупцем ВАТ “Криворіжсталь”, що відбудеться у вересні цього року.

Про це Семенюк-Самсоненко заявила журналістам, повідомляє прес-служба Соцпартії.

“Ажіотаж навколо діяльності АрселорМіттал Кривий Ріг”, дуже великий, хоч, зазначу, і невиправданий. Тому Фонд запросить колег з інших міністерств для участі у цій перевірці. Буде ще більша прозорість. Нам приховувати нічого”, – заявила вона.

Керівник Фонду підкреслила, що з боку Фонду відносно АрселорМіттал Кривий Ріг зараз йде робота виключно в рамках законодавства і Фонд повідомляє і інвестора, і громадськість про кожен свій крок.

“Ховаючись за чиїмись спинами, і спілкуючись через засоби масової інформації, тим більше викидаючи неправдиву інформацію, ніхто не зможе налагодити конструктивний діалог. Фонд прагне саме такого діалогу у відносинах з інвестором Криворіжсталі, причому, точно так, як і з будь-яким іншим інвестором", – сказала Семенюк.

"Інакше я, наприклад, не відгукнулася б на пропозицію генерального директора Арселор Міттал Кривий Ріг Жана Жує провести переговори. 25 липня у нас була зустріч, причому за участі засобів масової інформації. Я ще раз, уже генеральному директору, офіційно виклала всі наші претензії. До речі, якихось офіційних заперечень я не почула, як і не отримала будь-яких документів, які б спростовували висновки ФДМ”, - додала вона.

Водночас голова ФДМ зазначила, що коментарі керівництва підприємства у ЗМІ, якщо вони відповідають дійсності, аж ніяк не свідчать про їхнє бажання налагодити конструктивний діалог.

“Якщо ці коментарі справжні, то мене це відверто дивує. Якщо офіційні особи прагнуть вирішувати питання по-діловому, вони не будуть вдаватися до відвертої брехні", – заявила Семенюк.

Як відомо, раніше Семенюк просила Кабмін виділити кошти, необхідні для судового розгляду справи з розірвання договору купівлі-продажу "Криворіжсталі" через невиконання керівництвом підприємства інвестиційних зобов’язань. Водночас власники "Криворіжсталі" відкидають ці звинувачення і пропонують врегулювати питання шляхом переговорів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування