Після показових поїздок Закарпаттям разом з Ющенком зникають робітники?

Середа, 6 серпня 2008, 17:36

На Закарпатті відразу після від'їзду президента Віктора Ющенка припинилися всі активні відбудовні роботи.

Про це заявив депутат від БЮТ Микола Томенко, який на даний час перебуває в Закарпатській області.

“Необхідно припинити циркові вистави, коли через годину після від'їзду президента з постраждалих територій зникають представники МНС, будівельники і транспортники, залишивши після себе дві зариті труби в ріці і капсулу - фундамент майбутнього будинку”, - сказав він, повідомляє УНІАН.

Томенко зазначив, що у середу, перебуваючи у селі Ясиня Рахівського району разом з депутатом від БЮТ Олександром Кеменяшем, не побачив проведення жодних відбудовних робіт.

“Великий подив у нас і в жителів села викликав той факт, що після від'їзду президента сотні працівників МНС, транспортники і будівельники наступного дня зникли. Можливо, вони виїхали за президентом в іншу область?”, - сказав депутат.

Томенко також висловив пропозицію, щоб 70 млн. грн., виділених на проведення військового параду в день Незалежності, використати на мобілізацію військових для проведення відбудовних робіт у зоні стихійного лиха.

Він також зазначив, що необхідно звернутися до уряду і місцевих рад з вимогою забезпечити реальне виконання відбудовних робіт в областях, що постраждали від стихійного лиха.

Як відомо, Ющенко кілька днів поспіль відвідував села Західних областей України, потерпілих від стихії, де закладав фундаменти нових будинків для потерпілих.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...