Єхануров жаліється, що Тимошенко не дає грошей на парад

Четвер, 7 серпня 2008, 12:41

На сьогодні Міністерство оборони України не отримало з державного бюджету жодних коштів для підготовки і проведення військового параду в Києві з нагоди 17-ї річниці Дня Незалежності.

Про це заявив міністр оборони Юрій Єхануров у четвер на репетиції параду, яка відбулася на колишньому військовому аеродромі "Гайок" у Білоцерківському районі Київської області, інформує "Обком" із посиланням на УНІАН.

У зв'язку з цим міністр оборони зазначив, що військові готуються до параду за рахунок своїх внутрішніх резервів і високої організації цієї справи.

Єхануров висловив задоволення своїми підлеглими щодо підготовки до параду, а також висловив подяку вітчизняним підприємствам військово-промислового комплексу за належну модернізацію техніки ЗСУ, яка братиме участь у параді.

"Більшість зі зразків військової і бойової техніки, які будуть представлені на параді на День Незалежності, суттєво модернізовані українськими фахівцями", - сказав Єхануров.

"Український УПК має досить багато новітніх розробок, ми хотіли б їх мати у себе на озброєнні, але, на жаль, через недостатнє фінансування не можемо собі це дозволити", - зазначив він.

У зв'язку з цим міністр зазначив, що "суспільство має знати про реальний стан Збройних Сил, і на параді військ ми його продемонструємо".

Відповідно до наказу міністра оборони, парад військ, присвячений 17-й річниці Незалежності України, відбудеться 24 серпня на Майдані Незалежності в Києві з залученням військової техніки та авіації.

На підготовку і проведення військового параду передбачено 70 млн грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування