У Сочі від вибуху на пляжі загинула українка

Четвер, 7 серпня 2008, 14:22

На одному з пляжів у Лоо (Великий Сочі) у четвер стався вибух, у результаті якого, за останніми даними, загинули дві особи, ще чотири постраждали.

Одна з загиблих - мешканка Києва 1986 року народження, другий загиблий - мешканець Ростова-на-Дону 1977 року народження, інформує "Інтерфакс".

У прес-службі МЗС України з посиланням на інформацію генконсульства України в Ростові-на-Дону УНІАНу підтвердили смерть українки у Сочі, а також повідомили, що ще одна отримала численні поранення.

За медичною допомогою звернулися чотири особи. Вони мають поранення різного ступеню тяжкості. Усім потерпілим надано медичну допомогу.

Співробітники правоохоронних органів Сочі не виключають, що потерпілих могло бути більше. Можливо, вони звернуться по допомогу пізніше.

За інформацією прес-служби УВС Сочі вибух в селищі Лоо (Лазаревський район Сочі) стався у четвер близько 10:10 ранку. Невстановлений вибуховий пристрій спрацював на пляжній смузі, приблизно на відстані 3 метрів від зрізу моря.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли співробітники правоохоронних органів Сочі, у тому числі - прокуратури, слідчого комітету при прокуратурі РФ, ФСБ, міліції.

Здійснюється огляд місця події, опитування очевидців, призначено комплекс спеціальних експертиз.

Як зазначають співробітники сочинської міліції, специфіка селища Лоо така, що пік відвідувань пляжу припадає на середину дня, а о 10 годині, у момент, коли стався вибух, на пляжі було небагато людей.

УВС Сочі звернулося до мешканців і гостей курорту, які знають що-небудь про цей вибух на пляжі в Лоо, із проханням звертатися в міліцію.

"За інформацію, яка сприяє розкриттю цього злочину, оголошено нагороду у 2 мільйони рублів", - повідомив агентству "Интерфакс-Юг" начальник прес-служби УВС Сочі Олександр Еренбург.

Він уточнив, що ще напередодні міська міліція звернулася до сочинців і курортників із проханням бути уважнішими на вулицях, не торкатися невідомих безгосподарних предметів.

Тоді ж, за його словами, було оголошено, що винагорода у 2 млн рублів буде виплачена і за інформацію, яка допоможе слідству з вибухами, які раніше сталися у Лазаревському й Адлерському районах. При цьому тим, хто повідомить важливі факти, гарантується конфіденційність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування