Турчинов попросив Ющенка взяти свої неправдиві слова назад

П'ятниця, 8 серпня 2008, 18:56

Перший віце-прем’єр Олександр Турчинов просить президента Віктора Ющенка спростувати інформацію, поширену ним та його секретаріатом, щодо використання урядом гуманітарної допомоги, наданої для подолання наслідків стихії у західних областях України.

Про це йдеться у телефонограмі Турчинова на адресу Ющенка, яка є у розпорядженні Української правди.

Так, Турчинов заявляє, що інформація, що міститься у телефонограмі президента на адресу прем’єра Юлії Тимошенко, не відповідає дійсності.

Зокрема, він зазначає, що питання, пов’язані з отриманням, розподілом, використанням та обліком гуманітарної допомоги, перебувають на посиленому контролі уряду.

Турчинов також додав, посилаючись на інформацію Держмитслужби, що станом на 11 ранку 8 серпня випадки затримки на кордоні або на митницях вантажів гуманітарної допомоги для постраждалих районів відсутні.

"Неправдива інформація, викладена у Вашій телефонограмі та розповсюджена секретаріатом президента у засобах масової інформації, наносить шкоду міжнародному іміджу України та викликає зайве занепокоєння серед населення постраждалих областей, яке потребує у цій непростій ситуації підтримки збоку президента України", - сказано у телефонограмі.

"Враховуючи викладене, шановний Вікторе Андрійовичу, просимо Вас дати відповідні доручення секретаріату президента щодо спростування інформації, яка викладена у Вашій телефонограмі", - зазначає Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування