Прем'єр підтвердила, що БЮТ веде переговори з "Регіонами"

Понеділок, 1 вересня 2008, 15:09

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про намір фракції БЮТ вести переговори з усіма фракціями Верховної Ради щодо консолідованої позиції по ключових законопроектах.

Про це вона сказала під час прес-конференції в понеділок, відповідаючи на питання про ведення переговорів між БЮТ та Партією регіонів.

"Я можу абсолютно твердо сказати, що по відношенню до ключових законопроектів, які потрібні країні, в тому числі щодо бюджету, ми будемо вести переговори з усіма фракціями без виключення щодо консолідації голосування", - заявила Тимошенко.

"У тому числі ми зверталися, щоб спільно проголосувати всі закони, що стосуються реформування вугільної галузі, престижності шахтарської праці, і будемо абсолютно на ділі використовувати пораду президента – мораторій на політичне протистояння і знаходити компроміси серед всіх політичних сил для голосування всіх ключових законопроектів", - додала вона.

"Але в той же час ви знаєте, що ми послідовні прихильники демократичної коаліції і вся возня про зміну коаліції абсолютно не має для нас ніякого значення", - наголосила прем'єр-міністр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування