Янукович проситиме коаліцію розпуститись

Понеділок, 1 вересня 2008, 15:12

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що під час свого виступу на засіданні Верховної Ради у вівторок він порушить проблеми, які заважають України динамічно розвиватися та проводити ефективну внутрішню і зовнішню політику.

Про це він сказав під час короткого брифінгу на святі Першого дзвоника у школі-інтернаті в Бучі, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Янукович також висловив думку, що політичне протистояння зайшло надто далеко. Так, на його думку, парламентської більшості практично не існує, але у парламентської коаліції не вистачає мужності саморозпуститися.

"Мені здається, що їм не вистачить мужності це зробити. Якщо б у них вистачало мужності і відповідальності, вони давно це зробили і не соромили самих себе", – сказав Янукович.

"В таких умовах людям працювати неможливо, а країні – жити. Ми чекаємо, щоб влада ефективно працювала, щоб вона працювала на людей і вирішувала проблеми. Ми незадоволені ситуацією в країні, як вона розвивається з багатьох напрямків. Я завтра буду виступати в Верховній Раді з цього приводу", – констатував Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування