Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович згадав, як снідав щодня на 15 копійок

Понеділок, 1 вересня 2008, 15:51

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що вчився усе своє життя, і продовжує вчитися зараз.

Про це він сказав на святі першого дзвоника в Бучанській школі-інтернаті для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Я все життя вчився, продовжую вчитися і зараз. Я цього не соромлюся. Мені цікаво відкривати сторінки нових знань", - сказав Янукович.

Відповідаючи на питання журналістів про свої шкільні роки, він розповів, що щодня пішки йшов майже 10 км, щоб потрапити до школи.

"По дорозі я заходив до заводської їдальні поснідати, там вже усі знали, що мені дати на мої 15 копійок", – згадав Янукович.

"Мій перший учитель – Семен Захарович – царство йому небесне, був дуже чуйною людиною. Я його пам'ятаю все життя і коли приїжджаю на цвинтар, завжди приношу йому квіти. У третьому класі класною вчителькою в мене була Ганна Дмитрівна. Щороку 1 вересня вона очікує від мене дзвінка і подарунка", - додав він.

При цьому Янукович зазначив, що "і цього року вже усе готово". "Я їй обов'язково подзвоню, а мої друзі передадуть їй подарунок від мене. 1 вересня – день, що залишається з нами на все життя", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування