"ЄЦ" вітає Тимошенко і Януковича з продовженням "курортного роману"

Понеділок, 1 вересня 2008, 16:50

Лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль заявляє про створення в парламенті коаліції між БЮТ та Партією регіонів.

Так він прокоментував ініціативи депутатів БЮТ та Партії регіонів щодо спрощення процедури імпічменту президента, повідомляє прес-служба партії.

"Ми хочемо привітати Юлію Тимошенко та Віктора Януковича з тим, що їх курортний роман нарешті переріс у серйозні стосунки у вигляді нової коаліції у парламенті", - сказав депутат.

На думку Кріля, "тіньова коаліція" у складі БЮТ та Партії регіонів "вже давно працює в парламенті на виконання свого головного політичного завдання – узурпація та поділ влади між цими політичними силами".

"Хочу нагадати, що результатами цієї співпраці вже стало ухвалення закону про Кабінет міністрів, голосування бютівського варіанту законопроекту про тендерні закупівлі та спільні ініціативи по внесенню змін до Конституції", - повідомив депутат.

"Не дивно, що перший удар новоствореної "ширки" спрямований проти президента, як єдиного дієвого інституту влади, який стримує надмірні апетити Тимошенко та Януковича і не дозволяє приватизувати державу", - заявив Кріль.

На його думку, "незважаючи на президентські амбіції Тимошенко, які розколють коаліцію, демократична більшість працюватиме далі".

"Деструктивна поведінка лідера БЮТ не знайде підтримки серед більшості представників цієї політичної сили", - переконаний лідер "Єдиного центру".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування