Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко упевнений, що сину депутата - винуватцю ДТП в Одесі не допоможуть зв'язки

Вівторок, 2 вересня 2008, 13:37

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сподівається, що суд дасть належну оцінку дорожньо-транспортній пригоді в Одесі за участі сина одного з керівників Одеської облради Фелікса Петросяна.

Про це міністр заявив у вівторок на прес-конференції в Одесі, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За словами Луценка, він здивований призначенням прокуратурою додаткової експертизи в справі, яку до того ж будуть проводити в Харкові: "В силу поки що незрозумілих для мене причин прокуратура передала право на додаткову експертизу в Харків".

Водночас він висловив упевненість, що, незважаючи на сімейні зв'язки, Петросян не зможе уникнути відповідальності.

Як відомо, уночі 12 січня в Одесі на вулиці Вільямса сталося ДТП за участі 11 автомобілів, у результаті якої загинула одна людина і четверо були травмовані.

Винуватцем нічного зіткнення 11 автомобілів, чотири з яких не підлягають відновленню, співробітники ДАІ називали 18-річного водія автомобіля "Тойота Прадо" - сина заступника глави Одеської облради Фелікса Петросяна.

За даними правоохоронних органів, експертиза показала, що студент Одеської національної юридичної академії знаходився на момент аварії в нетверезому стані.

Слідчим управління ГУМВС України в Одеській області за фактом ДТП було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 286 частини 2 Кримінального кодексу України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування