Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Києва приїдуть міністри 40 європейських країн

Вівторок, 2 вересня 2008, 16:45

4-5 вересня цього року в Києві відбудеться 8-а Європейська міністерська конференція Ради Європи з питань міграції на тему: "Економічна міграція, розвиток і соціальна єдність: комплексний підхід".

Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

Як повідомили Ліга.net у Департаменті зв'язків із громадськістю МВС України, на відкритті конференції виступлять прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко і міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

Крім того, на відкритті конференції виступлять міністр Швеції з питань міграційної політики і біженців Тобіас Білльстрем (представництво Швеції в Комітеті міністрів Ради Європи), заступник глави Парламентської асамблеї і глава Комісії з питань міграції Коріен Йонкер, голова Конгресу місцевої і регіональної влади Організації Явуз Мільдон, міністр Франції з питань імміграції, інтеграції, національної ідентифікації і загального розвитку Бріс Ортфе.

У Конференції візьмуть участь міністри 40 країн-членів Ради Європи, що відповідають за питання міграції і налагодження відносин із місцевими громадами.

Міністри з деяких країн, які не є членами, але мають статус спостерігачів при Раді Європи (Австралія, Канада, Ватикан, Японія, Мексика і США), а також тих країн, які співпрацюють із країнами-членами з питань конференції (Афганістан, Бангладеш, Кабо-Верде, Китай, Конго, Індія, Ірак, Казахстан, Киргизстан, Ліван, Ліберія, Лівія, Нігерія, Пакистан, Марокко, Сенегал, Таджикистан, Туркменістан, В'єтнам, Узбекистан) запрошені до участі у конференції разом із Європейською комісією, Радою Європейського Союзу та іншими міжнародними урядовими і неурядовими організаціями.

Учасники планують обговорити, зокрема, вплив економічної міграції на економічний розвиток і соціальну єдність, а також керування міграцією з метою зміцнення співпраці між країнами походження і приймаючих країн, справедливого розподілу між ними переваг міграції.

Мета конференції – виробити комплексний підхід і допомогти європейським країнам спільно відповісти на виклики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...