Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За "наркомана" у Добкіна обізвали Луценка лузером

Середа, 3 вересня 2008, 11:16

Харківська міськрада називає інформацію про передачу до суду кримінальної справи про незаконний обіг наркотичних засобів у Харкові намаганням дискредитувати керівництво харківських органів влади.

Про це йдеться у заяві прес-служби Харківської міськради у зв`язку з відповідним повідомленням Головного управління МВС України в Харківській області, повідомляє УНІАН.

"Інформація, розміщена 2 вересня на сайті Головного управління МВС України в Харківській області про адмінпротокол, складений щодо керівництва міста, є черговим прикладом цинізму і вершиною непрофесіоналізму, які демонструють підлеглі міністра МВС Юрія Луценка", - йдеться в заяві.

Автори заяви вважають, що "зведення особистих рахунків діями, які суперечать законам і Конституції України, для харківських правоохоронців, на жаль, стають нормою".

"Вкотре "орли" Луценка використовують своє становище і безкарність, аби дискредитувати міську владу", - заявляють у Харківській міськраді.

У заяві наголошується, що міська рада і його виконавчі органи "залишають за собою право на гідну відповідь представникам правоохоронних органів, які захищають не права і свободи громадян, а меркантильні інтереси окремих фінансово-торговельних кланів і амбіції "політичного лузера" Луценка".

Як відомо, ГУ МВС України в Харківській області оприлюднило інформацію про завершення розслідування і передачу до суду кримінальної справи щодо жителів Харківської області, затриманих за розповсюдження в особливо великих розмірах важких наркотиків.

За результатами розслідування складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.44 КУпАП (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах) щодо керівників Харківської міської ради.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...