Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Усі рішення БЮТ і ПР відповідають президентській програмі Ющенка - Томенко

Середа, 3 вересня 2008, 11:35

Віце-спікер, член БЮТ Микола Томенко заявляє про те, що всі рішення, що були ухвалені у вівторок за участі БЮТ, відповідають передвиборчій програмі кандидата в президенти Віктора Ющенка.

"Логіка вчорашніх рішень, які ми ухвалили, зафіксували те, що ми не можемо жити в країні, коли для того, щоб вирішити будь-яке найдрібніше питання, треба займати чергу в секретаріат президента", - сказав Томенко під час виступу у Верховній Раді.

"Я думаю, що парламент є тим органом, який повинен чітко й однозначно здійснювати управління країною і контролювати ситуацію", - додав він.

Томенко заявив, що дуже добре знає передвиборчу програму Віктора Ющенка, і "те, що ми вчора зробили, повністю відповідає його позиції як кандидата в президенти".

"Тоді ми говорили, що СБУ не може шпигувати за українськими політиками. Вона повинна захищати Україну і українських політиків. І те, що ми вчора зробили, ми зробили це у відповідності до демократичних норм, і до того, про що говорила опозиція кілька років назад", - заявив віце-спікер.

"Ми не можемо жити в країні, де губернатор може по-хамськи послати народного депутата, прем'єра чи простого громадянина і сказати, що він чекає вказівки від великого керівника секретаріату - йому виконувати рішення Верховної Ради чи не виконувати", - додав він.

"Я думаю, ми продовжимо нашу спільну роботу в тому напрямку, щоб у нас було місцеве самоврядування. І не представники деяких політичних партій, які користуються популярністю в 1% керували регіонами", - заявив віце-спікер.

"Тому я думаю і це питання ми вирішимо. Так само як учора ми вирішили питання слідчих комісій", - додав він.

Томенко наголосив, що "усі наші вчорашні рішення - це рішення на користь демократії, рішення на користь парламентаризму".

"Ми обіцяли нашим виборцям, коли йшли на вибори, не служити президенту чи служить якійсь партії, ми обіцяли нашим виборцям служити Україні і вчорашні наші рішення - це служба Україні і захист наших національних інтересів". – наголосив віце-спікер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування