Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС готовий перейти в опозицію, але переговори ще можливі

Середа, 3 вересня 2008, 11:41

У разі безрезультатних переговорів фракцій НУ-НС і БЮТ стосовно існування коаліції, "Наша Україна" оголосить про свій перехід в опозицію.

Про це заявив лідер фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко на прес-конференції у середу.

"Якщо коаліція за 10 днів припинить своє існування і про це буде оголошено з трибуни Верховної Ради, "Наша Україна" переходить у парламентську опозицію", - сказав Кириленко.

Він запевнив, що Ну-НС не піде в коаліцію з Партією регіонів і спрогнозував створення коаліції між Партією регіонів і БЮТ. У разі ж не створення цієї коаліції Кириленко прогнозує нові дострокові вибори.

Водночас Кириленко сказав, що впродовж 10 днів НУ-НС готовий повернутися до переговорів з БЮТ.

Він нагадав про те, що БЮТ багато разів відмовлявся від переговорів з партнерами по коаліції і тепер для відновлення її діяльності "переговори потрібні саме БЮТу".

"Якщо вони розуміють свою вчорашню зраду і хотіли би повернутися до коаліції демократичних сил, за стіл переговорів в рамках ради коаліції, то ми до такого ходу подій також готові", - сказав Кириленко.

"Якщо БЮТ пов’язує своє майбутнє з підтримкою Кремля і спілкою з Партією регіонів і комуністів, це їхній вибір. Ми проти такого вибору", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...