Кириленко: Балога не вартий зруйнованої коаліції

Середа, 3 вересня 2008, 12:18
Лідер фракції НУНС В’ячеслав Кириленко переконаний, що "відповідальний прем’єр-міністр" не повинен руйнувати коаліцію та президентську гілку влади через особисту нелюбов до одного з високопосадовців.

Про це він сказав, відповідаючи на питання, чи зможе врятувати коаліцію відставка голови секретаріату президента Віктора Балоги.

"Кожен повинен відповідати за свої сфери. Можна ставитися як завгодно до Балоги і до будь-якої іншої посадової особи, але прем’єр-міністр не повинен заради своєї нелюбові до глави секретаріату іти на розвал коаліції і зраду з Партією регіонів і Компартією", - сказав Кириленко.

"Це не є поведінка сильного прем’єра. Якщо прем’єр-міністра дратують заяви Балоги, і вона готова пожертвувати з таким трудом створеною коаліцію і зусиллями багатьох людей Нашої України, які призвели до створення цієї коаліції та обрання її прем’єром, то в мене виникає питання, чи це відповідальна позиція?", - сказав лідер НУНС.

Крім того він нагадав, що Віктор Балога вже давно не є членом партії НУ і тому фракція НУ не може коментувати роль Балоги у відновленні або розвалі коаліції.

"Всі дії, які відбуваються з боку глави секретаріату, до НУ не мають жодного відношення", - підсумував Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування